12 Haziran 2013 Çarşamba

Tavuk Ciğeri Kızartması Tarifi

Evlerimizdeki en iyi besin kaynaklarından birisi olan tavuğun ciğer kızartmasının nasıl yapılacağını merak ediyorsanız bu tarifi okuyun.
tavuk ci%C4%9Feri k%C4%B1zartmas%C4%B1 Tavuk Ciğeri Kızartması Tarifi
Gerekli Malzemeler
  • 1 Kg tavuk ciğeri
  • ¾ su bardağı su
  • Tuz
  • Sıvı yağ
Hazırlanışı
  1. İlk olarak tavuk ciğerlerini kanı temizlenene kadar iyice yıkayalım. Tavaya alalım.
  2. Üzerine su ve tuzunu ilave edelim. Suyunu çekene kadar pişirelim.
  3. Suyunu çekince tavaya az miktarda sıvı yağ ilave edip kızartalım. Afiyet Olsun…
Besin Degerleri :
Kalori: 220

0 yorum:

Yorum Gönder